banner
achtergrond

Wij beschermen u

Compuboek BV erkent dat privacy van zijn klanten zeer belangrijk is.
We beseffen maar al te goed dat het verlenen van persoonsgegevens een zaak van vertrouwen is en we nemen dat vertrouwen zeer ernstig.

Dit privacybeleid regelt de behandeling van persoonsgegevens die Compuboek BV verzamelt wanneer je de site van Elightvzw bezoekt en wanneer je gebruik maakt van de diensten van Compuboek BV.

Toegang tot dit privacybeleid wordt aangeboden onderaan iedere pagina van onze website en op elk moment waar persoonsgegevens gevraagd worden.

Uw persoonlijke informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
Op deze site gebruiken we cookies bij voor intern gebruik.Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek voor intern gebruik.
We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met reclameregies op internet.

Hoe ons bedrijf contacteren in verband met dit privacy-beleid?
Als u wenst te reageren op één van de hiervoor beschreven praktijken, kunt u ons contacteren
• per telefoon: 055/755 755 (optie 3)
• per brief: p/a Trustteam nv
Evolis 78
8500 Kortrijk

Over communicatie per e-mail: als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, dan kan u zich uitschrijven uit de nieuwsbrief van Elightvzw.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen hebben de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve ons te contacteren.
Overeenkomstig de wettelijke bepalingen hebben de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve ons te contacteren. Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons 'privacy-beleid', neem dan contact op met
• ons bedrijf zelf, op het hierbovenvermelde adres

Privacybeleid

Verzamelen en gebruik van informatie.
Compuboek BV-Trustteam nv verzamelt persoonsgegevens als je gebruik maakt van de dienst Elightvzw.
Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden.